25.03.2018

Castellana Co u svojoj ponudi nudi :

Auto guma: Nokian, Dunlop, Pirelli, Fulda, Debica, Toyo, Nankang, Yokohama 4×4, Michelin, Rotex

Moto & Scooter guma: Dunlop, Michelin

Racing guma i guma za karting: Dunlop

Teretnih guma: Good Year, Dunlop, Sava, Fulda, Voltyre (Rusija), Yellow Sea

Guma za gradjevinske masine: Good Year i Dunlop

Bagerskih guma: Good Year

Felgi: Mak, Replike

Akumulatora: Toplo I Banner.

Autodjelova: Federal Mogul, Kayaba, Flennor, Meyle, Mahle-Knecht, Conti-tech, Sachs, Ruville,

Auto kozmetika : Sonax, Wunder Baum, Pilot I Lampa.

Vulkanizerskog materijala: B.F. i razne vrste ulja

Radimo sve vrste brzih usluga sa najsavremenijom opremom: montaža, balansiranje, reglaža, pranja automobila, punjenje auto klimi itd. Zahvaljujuci našem voznom parku vršimo i sve vrste transportnih usluga do svih potrošača u Crnoj Gori i šire.

Naš bogat proizvodni program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan distributer poznatih svjetskih proizvoda. U svom poslovanju smo razvili strategiju utemeljenu na principima održivog razvoja vodeći računa o sociološkim i ekonomskim aspektima svoga djelovanja.

Trenutno raspolažemo sa 14 maloprodajnih objekata, kao i liniju tehničkog pregleda i jednu benzinsku pumpu.
Postignuti rezultati i stečena pozicija, istovremeno, predstavljaju posebnu odgovornost koja kompaniju obavezuje da bude u centru društvenih promjena te da svojim radom i dalje zavređuje zvanje napredne i kavlitetne kompanije.
Našim osnovnim prednostima smatramo iskustvo i znanje, mudrost i mlade kreativne ljude, zahvaljujući kojima nudimo efikasna, inovativna i prilagodljiva rješenja za naše potrošače.

Vodeće i prepoznatljive vrijednosti kompanije Castellana co. su pouzdanost i povjerenje, jednostavnost i inspiracija, posvećenost potrošačima, stručnost i inovativnost.

I dalje ćemo nastojati da ponudimo samo najbolje jer smo uvjereni da su za izgradnju modernog poslovnog sistema neophodne savremene metode poslovanja. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da to neće biti lako, ali smo sigurni da ćemo, u okruženju punom neizvjesnosti, problema i izazova započetu misiju uspješno nastaviti.

img