O nama

Castellana Co. postoji od 1998. god. Kao porodičan servis osnovan je čak davne 1964 godine. Vremenom se kompanija razvijala, pa je tako došla do 14 maloprodajnih jedinica, franšize, tehničkog pregleda – najveći maloprodajni lanac, auto djelova, guma, auto opreme u Crnoj Gori. U centrali u Tuzima nalazi se maloprodajni objekat, servisi, restoran, magacinski prostor, tehnički pregled I kompletna logistika iz koje kreće dalja distribucija poslovnicama. Poslovnice imamo u Tuzima, Ulcinju, Baru, Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Cetinju, Podgorici ( dvije poslovnice ) , Beranama, Bijelom Polju, Rožajama, Mojkovcu, Pljevljima i franšizu u Nikšiću.

Kompanija ima plan za dalje širenje na tržištu Crne Gore, a nakon toga I na tržište regiona. Castellana Co. trenutno zapošljava 86 radnika.

placeholder

U ponudi ima veliki izbor guma ( preko 20 brendova ) , putničkih, moto, SUV, kombi i teretni program. Možemo izdvojiti Michelin, Goodyear, Lassa, Tigar, Pirelli, Savu.. Preko 70.000 artikala auto djelova, Robert Bosch, Meyle, ZF Sachs, Ferodo, SNR, Valeo, Quinton Hazell i mnogi drugi. Raspolažemo sa velikom ponudom motornih ulja, za sve vrste vozila, a od poznatih svetskih proizvođača spomenućemo Castroll, Total, Elf, Car Lube, Sloven Oil i mnogi drugi. U ponudi imamo i Akumulatore za moto, putnički i teretni program. Izdvajamo Banner, Robert Bosch, Gruda, Exide, Zap i Maf.

Za bolji sjaj vašeg vozila tu je i auto kozmetika marke Sonax, a spomenućemo i auto opremu brenda Lampa.

naš servis

U našem servisu u Tuzima vršimo usluge malog, velikog servisa, pregled, kao i zamjena trapa, kočnica i sl. Takođe u Tuzima radimo i reglažu trapa, kao i balansiranje i montažu pneumatika.
Na istom mjestu radi i tehnički pregled, tako da na jednom mjestu imate sve, a dok čekate, vrijeme možete iskoristiti u našem restoranu.

img